Når du har gjennomført Koordinatorskolen ønsker vi å tilby deg arenaer og møteplasser som kan opprettholde og videreutvikle ditt faglige nettverk.

 

KoordinatorForum

er en lukket gruppe på Facebook for alle som har gjennomført Koordinatorskolen. Koordinatorforum er en faglig møteplass for KU og KP i bygg- og anleggsprosjekter. Her ønsker vi å dele faglig informasjon og erfaringer. Vi ønsker også at forumet skal være til inspirasjon og skape engasjement rundt koordinatorrollen. Meld deg inn her

 

KoordinatorCamp - Fagdag for SHA-koordinatorer

Fagdager for koordinatorer i bygg- og anleggsbransjen.
Jobber du med SHA i bygge- eller anleggsprosjekter? Da bør du få med deg KoordinatorCamp! Her blir det faglig påfyll og en god mulighet til å bygge nettverk med andre SHA-koordinatorer.

KoordinatorCamp er et årlig arrangement og neste KoordinatorCamp blir 28. og 29. august 2024 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm.
Hvis du ønsker å sikre deg plass allerede nå så ta gjerne kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 67 51 60 10.

Les mer om KoordinatorCamp 2024 

 

Takk til alle som deltok og bidro til at KoordinatorCamp 2023, 5.-6. september, ble en inspirerende samling med mye faglig påfyll og ikke minst nettverksbygging!

Eva Jarbekk     Thorkil JanOlaf

 

 Kristin Haaland

 

Liv

 

Lunsj 1    Lunsj 5

 

Mads    VidarHansen

 

Velkomkmen Gerda Grøndahl

 

Velkommen 1

 

Følg oss:

Følg oss Facebook Følg oss Twitter

Koordinatorskolen

Teknisk arrangør: Quality Norway AS

Kontakt:

Tlf: 67 52 60 10
E-mail: kundeservice@qualitynorway.no

 

Innhold © Koordinatorskolen. Webdesign ©2022 Web Norge.